Nieuws

Coronavirus: update Fitness & Trainingscentrum FitConcept

Op dit moment zijn wij allen, over de hele wereld, getroffen door het Corona virus. Een pandemie, die op ieder zijn leven invloed heeft. Het is een tijd waarbij het van belang is om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en elkaar te ondersteunen. Wij krijgen veel vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van de maandelijkse contributie. Door de uitzonderlijke omstandigheden waar wij ons allen in bevinden, hebben wij tijd nodig om hiervoor een passend antwoord te formuleren. 

Gezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van u zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. U als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Uw steun en vertrouwen in de organisatie zorgt er voor dat wij ook na alle hectiek ons aanbod kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om uw geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

Wij zijn voornemens om uiterlijk begin april te communiceren over een passende oplossing. Tot dan hopen wij dat u ons de tijd kan geven om dit vraagstuk op te lossen. In de tussen tijd, zorg goed voor uzelf en uw naasten.

Met vriendelijke groet,
FitConcept Team

Ontmoetingsplek

Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw gezondheid. Sporten is belangrijk voor een goede weerstand. Onze club is echter ook een ontmoetingsplek, iets waar we erg trots op zijn. In deze situatie hebben wij ook een verantwoordelijkheid en wordt onze hele maatschappij opgeroepen om zo min mogelijk sociale contacten te hebben. Wij kunnen niets anders dan hier gehoor aan te geven.

Blijf bewegen

Zorg goed voor uzelf, blijf bewegen. Volg onze facebookpagina voor toffe ‘home workouts’. Wij sluiten ten minste tot 6 april onze deuren. Momenteel kijken we naar een passende compensatie voor de periode dat we dicht zijn. We zullen u hier begin april verder over informeren.

Veelgestelde vragen

Is FitConcept geopend?
Nee, onze club is voorlopig gesloten vanaf 16 maart 2020 tot 6 april 2020.

Hoe lang blijft FitConcept gesloten?
FitConcept zal op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 6 april. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt kan deze datum veranderen.

Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Houd onze facebookpagina in de gaten. Wij zullen de komende weken verschillende home workouts aanbieden.

Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl FitConcept gesloten is?
We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. Deze situatie is ook voor ons nieuw. We laten ons informeren door de overheid en onze branchevereniging. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij u hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van april.

Kan FitConcept mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
Op basis van de huidige situatie kunnen we uw lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen. We zijn, samen met onze branchevereniging, verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken. Wij zullen u hierover zo snel mogelijk informeren.

FitConcept hanteert automatische incasso. Hoe gaat dit rond 1 april zijn terwijl de club nog dicht is?
Ja dat klopt, nog voor 1 april wordt automatisch geïncasseerd. Wij zijn ons bewust van dit ongemak voor onze leden, wij vinden dit erg vervelend. Wij spreken u aan op uw loyaliteit en vragen om uw begrip hiervoor. Wij zullen u de komende weken informeren over compenserende maatregelen. Het is namelijk voor ons ook een vraagteken of de sluiting wordt verlengd na 6 april en of de overheid compenserende maatregelen voor fitnessclubs treft. Wij hopen op uw vertrouwen dat wij deze kwestie integer zullen afhandelen.

Ik wil mijn lidmaatschap bij FitConcept per direct opzeggen, kan dat?
Wat jammer om te horen dat u uw lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om uw lidmaatschap per direct op te zeggen. Wij hanteren de reguliere opzegvoorwaarden waarbij u na het uitdienen van uw contract met één kalendermaand opzegtermijn kan opzeggen.

Zomertijden bij FitConcept

Tijdens de zomerperiode (15 juli t/m 25 augustus) hanteert FitConcept aangepaste tijden. Dit geldt zowel voor de openingstijden alsook voor het lesrooster.

Bekijk hier de zomertijden waarop FitConcept geopend is.
En hier het zomerrooster voor de groepslessen.

Alvast een sportieve en fitte vakantie!

Onderzoek wensen en behoeftes sportscholen

Wilt u één maand gratis sporten, bent u tussen de 40 en 65 jaar, woont u in Grou en bent u geen lid van FitConcept? Neem dan deel aan het groepsinterview en vul een korte vragenlijst in!

Kent u iemand die aan deze voorwaarden voldoet? Verwijs diegene dan graag naar dit bericht, het groepsinterview en de vragenlijst! Iedereen die zowel deelneemt aan het interview als de vragenlijst invult krijgt een maandpas voor onbeperkt gebruik van alle faciliteiten bij FitConcept. Mocht u alleen deelnemen aan het interview dan ontvangt u een weekpas.

Dit onderzoek gaat over uw wensen en behoeftes voor een sportschool. Hierdoor kan ons aanbod en service beter aansluiten op wat u wilt. Het interview is binnen 1 uur klaar en vindt plaats bij FitConcept.

U kunt zich Inschrijven voor het interview door uw contactgegevens te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt dan nader bericht hierover. Inschrijven kan t/m 8 maart met een maximum van 10 deelnemers, vol=vol!

De vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten en invullen is mogelijk t/m 15 maart, hier zit geen limiet aan deelnemers. Voor de vragenlijst zie: http://www.thesistools.com/web/?id=528608.

Alvast bedankt!

Lifestyle event op zaterdag 7 januari 2017

Na het daverende succes van vorig jaar organiseert FitConcept opnieuw het Lifestyle event. Op zaterdag 7 januari 2017 - 11.00 – 15.30 uur. Van alles over gezond leven, verantwoord eten en verantwoord bewegen. Kom langs, ervaar en laat je verrassen, testen, informeren en/of adviseren. Wij staan graag voor je klaar!

Lees meer: Lifestyle event op zaterdag 7 januari 2017

W.o.W.: hard werken voor snel resultaat!

De afkorting W.o.W. staat voor Workout of the Week, dé training van de week. De workouts geven je een "wow!" ervaring en "wow!" resultaten.

Lees meer: W.o.W.: hard werken voor snel resultaat!

Student-Fit

FitConcept komt met een uniek abonnement speciaal voor alle studenten uit de omgeving. Onbeperkt Fitness & Groepslessen, gratis gebruikt van Wifi, squash, sauna en zonnebank.

Lees meer: Student-Fit

Open Dag 2014

Op zaterdag 11 januari aanstaande organiseert FitConcept haar Open Dag.
Van 11.30 tot 16.00 uur bent u van harte welkom aan de Oedsmawei 24k in Grou.

Lees meer: Open Dag 2014

Fitconcept is Fitnessclub van het jaar

In de afgelopen maanden kon er weer gestemd worden op de Fitnessclub van het jaar verkiezing. Met minimale promotie is er toch maximaal gestemd op FitConcept.

Met trots mag FitConcept zich winnaar van de gemeente Boarnsterhim noemen!

Lees meer: Fitconcept is Fitnessclub van het jaar

Sisa BSO activiteiten bij FitConcept

Met veel plezier kijken we terug op een geslaagd en actief project.

Onder leiding van Jesse Visser (FitConcept) rechts op de foto kwam afgelopen donderdag een einde aan de reeks van 13 keer BSO activiteiten.

Lees meer: Sisa BSO activiteiten bij FitConcept

Eerste Piloxing proefles zeer geslaagd

Op woensdag 2 oktober werd de eerste proefles Piloxing gehouden. Razend enthousiaste deelnemers werkten zich bijna een uur lang in het zweet met deze nieuwe rage.

Lees meer: Eerste Piloxing proefles zeer geslaagd

Auditie Demoteam FitConcept donderdag 12 september

Is dansen jou grote passie en wil je graag meedoen met wedstrijden en demostraties?
Geef je dan op voor de auditie voor de nieuwe demoteams van FitConcept!

Lees meer: Auditie Demoteam FitConcept donderdag 12 september

Mooi weer FitConcept!

We gaan weer! Inmiddels zijn de basisscholen weer gestart en nog maar heel even voor al het andere onderwijs. Met een tevreden vakantie gevoel kijken we terug op een mooie en warme zomer. Nu nog op naar de Grouster merke. Nog heel even nagenietend van misschien wel de laatste paar mooie zomerdagen, heerlijk.

Lees meer: Mooi weer FitConcept!

Succesvolle HipHop demonstratie in Grou

Sinds december 2012 is FitConcept begonnen met het aanbieden van HipHop lessen voor jeugd op de woensdagmiddag. Coole vibes, stoere moves en funky poses volgen elkaar in een razend tempo op. Ondersteund door de beats van populaire muziek.

Lees meer: Succesvolle HipHop demonstratie in Grou

Speciale HipHop aanbieiding

FitConcept heeft voor deze zomer een speciale HipHop aanbieiding. Schrijf je nu in en dans tot 1 september gratis mee! Je betaald dan geen inschrijfgeld t.w.v. € 30,00.

Wil je meer weten, bekijk dan onze HipHop pagina.

En je mag natuurlijk altijd een gratis proefles proberen.

Geslaagde kindermiddag bij FitConcept!

Op woensdagmiddag (20 maart 2013) mochten de kinderen van groep 7 (OBS de Twa Fisken) gratis deelnemen aan een sportieve kindermiddag. Het meer en beter promoten van beweging voor kinderen is een initiatief afkomstig van 4 studenten (Lex Hazebroek, Jeffrey Hamstra, Wouter Rutjes en Jesse Visser) van het SDV college te Heerenveen.

Lees meer: Geslaagde kindermiddag bij FitConcept!

Nieuwe abonnementsvormen

Met de start van het nieuwe seizoen introduceert FitConcept ook haar nieuwe abonnementsvormen.

Lees meer: Nieuwe abonnementsvormen

Nieuwe activiteiten bij FitConcept

In dit nieuwe seizoen breidt FitConcept haar activiteiten verder uit.

Lees meer: Nieuwe activiteiten bij FitConcept

FitConcept opnieuw vertegenwoordigd bij Opening Watersportseizoen

Op 27 en 28 april 2013 vindt het jaarlijkse spektakel 'Opening Watersportseizoen' wederom plaats in Grou. FitConcept is hier ook dit jaar opnieuw aanwezig. De demoteams presenteren een aantal uitvoeringen tijdens het voorprogramma. Meer informatie en tijden van aanvang volgen nog.

FitConcept opnieuw door de Lerf keuring

19 december jongstleden was het opnieuw tijd om fitconcept te onderwerpen aan de zo genaamde Lerf keuring.

Lees meer: FitConcept opnieuw door de Lerf keuring


deel dit


  • Keurmerk Fitness
  • NL Actief
  • IHRSA
  • Calibris
  • sbb

Openingstijden

Ma 08.00 - 12.00 14.00 - 22.00
Di 08.00 - 12.00 14.00 - 22.00
Wo 08.00 - 12.00 14.00 - 22.00
Do 08.00 - 12.30 14.00 - 22.00
Vr 08.00 - 12.00 14.00 - 22.00
Za 09.30 - 13.00  
Zo 09.30 - 13.00  

Contactgegevens

Oedsmawei 24k
9001 ZJ  Grou

Telefoon 0566 622 991
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fax 0566 624 713