Gezond ouder worden met Fit in Balans

Bij het ouder worden is het cruciaal om actief te blijven en de juiste bewegingen te maken om gebreken uit te stellen. De les Fit in Balans bestaat uit 4 blokken van 20 minuten, elk gericht op verschillende aspecten van beweging die essentieel zijn voor het behoud van functionaliteit in het dagelijks leven. Het eerste blok richt zich op balans en core-training, het tweede op functionele krachtoefeningen, zoals tillen en trekken met aangespannen buikspieren. Het derde blok is gewijd aan functioneel rekken om veelvoorkomende klachten bij ouderen, zoals schouder- en nekpijn, te verlichten. Het laatste blok biedt de gelegenheid om kennis te maken en bij te praten met je trainingsmaatjes onder het genot van een bakje koffie.

Wanneer

Dinsdag van 10:30 tot 12:00 uur

Meedoen?

Werk aan je kracht en stabiliteit en doe er je voordeel mee in je dagelijkse leven. Probeer en volg een gratis proefles!


Wim zijn oefeningen zijn functioneel

De oefeningen die je van Wim krijgt helpen je in je dagelijks leven. Normale zaken zoals boodschappen doen, traplopen of een vaas van de hoogste plank pakken wordt of blijft hierdoor geen probleem. Daarnaast wordt er met rekken extra aandacht besteed aan veel voorkomende klachten bij ouderen. Maar ook jouw evenwicht in alle vormen van bewegen krijgt aandacht. Wim heeft jarenlange ervaring met seniorensporten en weet wat jij nodig hebt. 

Nu op zaterdag en

zondag open

tot 20:00 uur

Neem je tag mee!