Nieuws

Lifestyle event op zaterdag 7 januari 2017

Na het daverende succes van vorig jaar organiseert FitConcept opnieuw het Lifestyle event. Op zaterdag 7 januari 2017 - 11.00 – 15.30 uur. Van alles over gezond leven, verantwoord eten en verantwoord bewegen. Kom langs, ervaar en laat je verrassen, testen, informeren en/of adviseren. Wij staan graag voor je klaar!

Welkom!

Van 11.00 tot 15.30 uur is FitConcept compleet omgetoverd en ingericht als lifestyle event. Zo staan in de fitnessruimte diverse stands opgesteld. Doe daar de (GRATIS) Fit-check en scoor je persoonlijke trainingsadvies, je krijgt niet alleen inzage in je fysieke gesteldheid, je krijgt een antwoord op de vraag wat kan ik hier aan en mee doen. Er is een extra incentive en een extra korting voor Fit-check deelnemer met een volle scorekaart.

Je bent wat je eet!

Bij de stand van International Quality Food vind je alles over gezonde voeding, koken zonder toevoegingen zoals E - nummer, smaak, geur en kleur stoffen. Proef het verschil, ervaar en beslis zelf!

Squash: je probeert en leert 't zo!

Deze snel groeiende en razend populaire racketsport is letterlijk voor iedereen leuk. Laat je tijdens het lifestyle event verassen hoe leuk en ontspannen het kan zijn om in beweging te komen.

Fietsen tot je ons weegt...

Kom jij ook meedoen? Ervaar deze mega ‘spinning’ uitdaging. Tijdens het gehele lifestyle event worden de nodige calorieën verbrand tijdens deze speciale 4 uur durende januari killer spin-marathon. Alleen mag, maar ook samen met anderen (maximaal 4 personen) is de uitdaging om een spinbike continu te bezetten van 11.00 uur tot 15.00 uur. (Er mag gewisseld worden maar binnen 3 minuten) Leden maar zeker ook niet leden zijn hierbij uitgenodigd om deel te nemen. (opgave bij de FitConcept balie) Er is een extra incentive en een extra korting voor elke deelnemer die t (zelf of met zijn groepje) tot de finish (15.00 uur) weet vol te houden!

FitConcept voor iedereen

Gedurende het lifestyle event worden al onze groepslessen gedemonstreerd. Krijg een beeld van wat er zoal bij ons te doen valt. Uiteraard ben u welkom om te kijken, maar wat dacht je van deelnemen … Zin om een lesje mee te draaien, laat het ons weten… ook na het lifestyle event is een proefles bij FitConcept gewoon GRATIS!

Nieuw: Relaxercise

Een nieuwe groepsles die bestaat uit een mix van enerzijds relax en anderzijds exercise. Door een continue wisseling te maken tussen activeren en ontspannen worden alle spiergroepen getraind maar ook gerekt. Relaxercise werkt zeer goed tegen psychische druk en stress, onthaast, ontspan en kom in beweging.

Nieuw:Suspension Training (TrX)

Ontwikkel kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd ! De Suspension trainer is een mobiel trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je dit kunt inzetten om te trainen en je doelen te bereiken. Suspension Training is voor een zeer brede doelgroep geschikt en biedt een effectief (25 minuten durend) trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast. Met talloze functionele oefeningen zijn de mogelijkheden oneindig.

Nieuw: Bootcamp

Met onze nieuwe groepsles Bootcamp gaan we de buitenlucht in. Start en finish zijn bij FitConcept. Onder leiding van de instructeur wordt er op creatieve wijze gebikkeld en hard gewerkt aan de grond motorische eigenschappen (kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie) . Bootcamp is een ware uitdaging voor alle buitensporters, laat je verassen hoe leuk buitensport kan zijn. Douchen en koffie/thee na afloop gratis. Start januari 2017, Proefles gratis!

Speciale aanbieding

Voor het lifestyle event is er de warm welkom aanbieding. Geniet van 50% directe kassa korting geldig voor elke nieuwe inschrijving (voor maximaal 2 maanden). Beginnen wordt nu wel erg aantrekkelijk gemaakt.

Specifieke wensen of vragen, informeer naar de mogelijkheden!


(bekijk de flyer)


deel dit


  • Keurmerk Fitness
  • NL Actief
  • IHRSA
  • Calibris
  • sbb

Openingstijden

Ma 08.00 - 12.00 14.00 - 22.00
Di 08.00 - 12.00 14.00 - 22.00
Wo 08.00 - 12.00 14.00 - 22.00
Do 08.00 - 12.30 14.00 - 22.00
Vr 08.00 - 12.00 14.00 - 22.00
Za 09.30 - 13.00  
Zo 09.30 - 13.00  

Contactgegevens

Oedsmawei 24k
9001 ZJ  Grou

Telefoon 0566 622 991
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fax 0566 624 713