Sportmogelijkheden voor jou tijdens deze lockdown

Dinsdag 2 februari is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat de lockdown voor onze branche eerst wordt verlengd tot 2 maart. Heel vervelend, maar wederom hebben we ons ernaar te schikken.

 

Toch bezig blijven:

Om deze periode ook goed door te komen hebben we weer van alles bedacht waarmee we je in beweging houden en waarmee je zo fit mogelijk door deze lockdown komt.

Ook gaan we weer les geven, buiten wel te verstaan. Er word in 2-tallen getraind die  onderling anderhalve meter houden. Er is plek voor 14 personen. Opgeven doe je via ons SuperSaas systeem via de volgende link:

 

Rudmer geeft de lessen. Het is een combinatie van HIT-WOW en Circuit. Iedereen kan mee doen. De lessen zijn op dinsdag en donderdag.

Dinsdag:

  • 18.00-18.50
  • 19.00-19.50

Donderdag:

  • 18.00-18.50
  • 19.00-19.50

We zijn extra streng op het anderhalve meter beleid naar de deelnemers toe. We gaan er daarom van uit dat jezelf de afstand van elkaar bewaart, voor-, na en tijdens de les. Gezin of partners maken we geen onderscheid in. Wij willen graag weer in actie, maar geen dikke boete aan de (sport)broek.

 

Want, zoals vele andere bedrijven, is er voor ons geen steun van de overheid te verwachten. Wij moeten daarom onze eigen broek ophouden. Dit is lastig, maar door de vele steun van doorbetalende leden zien wij het nog altijd positief in. Nogmaals onze dank hiervoor!

 

Wij, Nicolien, Andries, het hele Fitconcept Team en Dirjan, verwelkomen jullie graag weer snel. Eerst buiten, maar daarna binnen, als het weer mag, bij Fitconcept!